Četvrtak, 10. Oktobar 2013.

Ponuda za posao

Zdravo svima,

nadamo se da ste možda već čuli za nas. Ukoliko ste nekim drugim izvorom došli na naš sajt u potrazi za poslom, voleli bismo da prvo pogledate naš sajt, vidite šta mi to radimo, i pročitate par reči o našoj firmi kako biste nas upoznali.

Pozicija: Komercijalista
Nama je potrebna osoba, komercijalista, za proširenje naše mreže kupaca. Želimo proširiti prodaju brenda Milo&Malo na domaćem kao i na inostranom tržištu. Od presudnog značaja nam je da osoba ima znanje govornog i pisanog Engleskog jezika. Potrebna je svakodnevna upotreba Outlook programa, detaljna pretraga putem interneta kao i osnovno znanje Excel i Word programa. Poželjno je imati B kategoriju, radi lakšeg kontakta sa kupcima na terenu. Ukoliko do sada niste imali radnog iskustva u prodaji, ili uopšte nemate radnog iskustva takođe nas kontaktirajte. Vaš nastup odnosno, veštine, način pregovaranja mogu biti od većeg značaja.


Pozicija: Administrativna sekretarica
Potrebna nam je osoba sa poznavanjem robno materijalnog poslovanja. Neophodno je iskustvo na sličnim poslovima. Obavljanje administrativnih poslova je sastavni deo posla, i smatramo da se osoba može brzo uklopiti u naš način poslovanja. Nakon probnog perioda, nudimo stalno zaposlenje. Očekujemo poznavanje rada na računaru, kao i osnovni komunikacioni Engleski. Za sve ostale i detaljnije informacije mozete nas kontaktirati putem telefona ili e-mailom.


Molimo Vas da razumete da ćemo kontaktirati jedino kandidate koji uđu u uži izbor, i koje želimo pozvati na razgovor.

Vaše radne biografije, popularne CV nam posaljite na milomalo@sbb.rs

Srećno svima!